Belföld

2008.04.14. 10:59

Hajdúnak és Kaisernek nincs köze Mórhoz

<b>Budapest</b> - <em>W. Róbert</em> hétfői vallomását követően az ügyész módosította a móri mészárlás elkövetésével vádolt <em>Hajdú László</em> elleni vádat. W. Róbert a bíróságon is elismerte: Hajdúnak és <em>Kaiser Edének</em> semmi köze a bankrabláshoz.

nincs nev

Miután a móri bankrablás és mészárlás új gyanúsítottja, W. Róbert azt vallotta Hajdú László tárgyalásán, hogy a gyanúsítottnak nincs köze a móri bankrabláshoz, az ügyészség is megváltoztatta a vádakat – közli az Index. Hajdút immár nem gyanúsítják gyilkossággal, csak nyereségvágyból társtettesként elkövetett emberölés kísérletével és más bűncselekményekkel, de nem a móri ügyben. 

Az ügyészség eredetileg Hajdút és a bűntársának tartott Kaiser Edét gyanúsította, Kaisert letöltendő életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság. Hajdút eddig csak azért nem ítélték el, mert a másodfokú bíróság perismétlést írt elő. 

A Hajdú elleni megismételt eljárás hétfői tárgyalására kommandósok őrizete mellett behozták W. Róbertet, aki bírói kérdésre tanúként megismételte a perújítási nyomozás során már korábban előadott vallomását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!