Baracs

2014.12.23. 19:02

Csomag- ajándék Baracson

A várossal szomszédos település közalapítványa ajándékcsomagokat osztott hátrányos helyzetű kicsiknek.

Pekarek János

Újabb, a karácsonyhoz kapcsolódó, figyelemreméltó akcióról kapott hírt lapunk. Mégpedig Baracsról: vagyis a jelek szerint ez a városkörnyéki község valódi közösségként működik, nagyon figyelnek egymásra, és minden, számukra adott lehetőséggel élnek annak érdekében, hogy segíthessenek az önhibájukon kívül, vagy akár önhibájukból rossz körülmények közé került családokon és azok gyermekein.

A Baracsért Közalapítvány harmincnyolc, szociálisan nehéz körülmények között élő baracsi gyereknek egyenként ötezer forint értékű, édességet, gyümölcsöt és tartós élelmiszert tartalmazó karácsonyi ajándékcsomagot készített.

Ezeket a csomagokat az alapítvány kurátorai december 20-án házhoz is szállították a kiválasztott családoknak. Ahol meghatottan és köszönettel fogadták a gondoskodást. Ami egy újabb példa volt arra, hogy a község szükség esetén nevéhez méltón: közösségként tud működni!

Címkék#Baracs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!