12°
22°
11°

Állatvilág

3 hónapja
Negyven éve foglalkozik állattenyésztéssel Bújdosó Márton Lajosmizsén. Legnevesebb charolais tenyészbikája, Lakk György minden versenyt megnyert, amire csak benevezték.
4 hónapja
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) felhívja a figyelmet: a félelmetesnek tűnő tőrösdarazsak az emberre, társ- és háziállatokra nézve ártalmatlanok, ugyanakkor érdemesek a védelemre, mert segítenek kordában tartani például a cserebogár-szaporulatot is.
5 hónapja
Budapest - A keverék kutyák kevésbé kiegyensúlyozottak, de jobban képezhetőbbek, mint fajtiszta társaik a németországi kutyatulajdonosok szerint - derült ki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszéke és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatóinak felméréséből, amelyet a PloS One tudományos folyóiratban jelentek meg.
5 hónapja
A nyári esték egyik meghatározó élménye találkozni egy bokor alatt pufogó sündisznóval. De mi a helyzet, ha az út szélén találjuk meg a tüskést?
8 hónapja
Dunaújváros - Van aki elvesztette, van, akinek soha nem is volt, s csak vágyik egy feltétlenül elfogadó társra, hűséges barátra.

Legolvasottabb

1
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
2
Baleset történt a Vasmű úton!
3
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
4
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
5
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
Európa kulturális fővárosa
Körmendi Erzsébet
Dunaújváros örömmel támogatja Székesfehérvár pályázatát
derekasan vitézkedtek / 31 perce
Megbotlott a DASE a Mecsekalján
Már a negyedik fordulónál tart az asztalitenisz csapatbajnokság. A DASE első csapata Pécsre látogatott a Pécsi Tüke vendégeként.
Gyász
/"Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetnek. Örökké él, kit igazán szeretnek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VÉGH LAJOS* 67 éves korában türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt. Búcsúztatója 2017. október 20-án, pénteken 11.30-kor lesz a dunaújvárosi temető ravatalozójában. Gyászolják felesége, gyermekei, menye és az Óvári és Végh család
indulnak Görögországba / 37 perce
A kiütés ellenére maradt hiányérzet
Gallai Péter
újra hazai pályán / 54 perce
Hári Norbert is Dunaújvárosban
AGÁRDY CSABA
Nemzeti értékeink / 1 órája
Erősítenék a hungarikumok médiamegjelenését
Az ígéret szép szó / 2 órája
Az ukránok nem változtatnak a magyar oktatáson a Velencei Bizottság döntéséig
több tréner is szóba került / 3 órája
Sousa nem irányítaná a válogatottat
Centenárium / 3 órája
Madarász Viktorra emlékezik a Nemzeti Galéria tárlata