Gyereksereg ünnepelte a magyar sport napját

2019.05.07. 14:00

Példaképekkel egy esős, vidám délelőttön

Szabó Szabolcs

Május 6-án volt a magyar sport napja. Dobos Attila, a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola pedagógusa évről évre hatalmas lelkesedéssel szervez színes programokat az iskola növendékei számára. Hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata mellett a Dunaújvárosi Kohász kézilabdás lányai is csatlakoztak a közösségi sportnapi rendezvényhez, amelyen közös mozgással, játékos feladatokkal próbálták felhívni a sportolás fontosságára az iskolások figyelmét.

 

– Örömteli, hogy ismét egy nagyon szép és mozgalmas sportnapot sikerült szervezni az alsós tanulóink számára, akiknek igazán sokat jelent, hogy élvonalbeli sportolókkal találkozhattak. Köszönet ezért az Acélbikák és a DKKA vezetőségének. Az eseményen több mint 120 diák vett részt, úgy láttam a sportolóknak is fontos volt ez az esemény – mondta el lapunknak a szervező, Dobos Attila.

Az Acélbikák képviselője, a csapat kapitánya, Azari Zsolt kifejtette, bár még a felkészülés elején tartanak, a fiatal játékosok számára is sokat jelent, hogy a diákok biztatják, és örömmel fogadták a hokisokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!