Gratulálunk

2019.01.15. 14:00

Megvannak az Év Párja 2018 nyertesei!

Több mint 6262 szavazat érkezett a duol.hu és a Dunaújvárosi Hírlap által szervezett Év Párja versenyen induló friss házasokra. Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek.

duol.hu

A január 13.-án éjfélkor lezárt szavazáson első helyen végzett Tünde és Péter (1771 szavazat). A perkátai pár nyerte meg a 2 személyes kétéjszakás félpanziós pihenést nyert a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, Badacsony első számú hoteljébe, ahol a helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezheti. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balatonfelvidéket, átélhessék a Badacsonyt. reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük.

Tünde és Péter

Második lett Barbi és Tibi Dunaújvárosból, akik 912 voksot gyűjtöttek, ők egy 15 000 Ft értékű vacsorautalvánnyal gazdagodtak a Házi Sárkány Étteremben.

Barbi és Tibi

A dobogó legalsó fokára pedig Bence és Adrienn értek fel 483 szavazattal. Jutalmuk pedig egy 10 000 Ft értékű vacsorautalvány a Kiskohász étteremben.

Bence és Adrienn

A versenyen 35 pár versenyzett, 6262 szavazatot gyűjtöttek összesen és 17565 látogatás volt a képeknél. Gratulálunk a nyerteseknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!