Van már baráti kör!

2019.07.11. 07:00

Fontos célokról, feladatokról volt a szurkolói fórumon

A sajtótájékoztató elnöki asztalánál helyet foglalt Cserna Gábor Dunaújváros MJV polgármestere, a DKKA ügyvezetője, Nyakacska Zsolt, a csapat szakvezetői és természetesen az újonnan igazolt három játékos: Itana Cavlovic, Zeeljana Stojak és Triscsuk Krisztina.

Jankó árpád

Fotó: LI

A Kohász ügyvezetője szólt a tavalyi bajnokságról, és megköszönte a dunaújvárosi önkormányzat segítségét. A város polgármestere kiemelte: kell egy csapat, és van egy csapat! Olyan együttest szeretnénk, amelyet a közönség buzdít, és vidékre is elkíséri a gárdát. „Motivált játékosokkal és edzőkkel próbálunk majd sikereket elérni. Örömteli, hogy az egyesületben következetes a munka, amely az utánpótlásra épít.” Majd kiemelte, hogy a csapatot a város és vállalkozók a jövőben is támogatják. Sikeres felkészülést kívánt a következő szezonra.

A DKKA sajtótájékoztatóján Cserna Gábor polgármester (b6) biztosította a csapatot a város támogatásáról Fotó: Laczkó Izabella

Ezt követően György László vezetőedző a felkészülés programjáról szólt. Rövid bemutatkozás is megtörtént a három új játékos megszólalásával. Mátéfi Eszter pedig az utánpótlás-nevelés fontosságáról beszélt. Imre Vilmos sportigazgató elmondta, a sportcsarnok felújítása idején miként történik majd a szekszárdi „vendégszereplés”.

A felszólalások után két érdi törzsszurkoló köszöntötte a hazaiakat, ajándékként egy Kohász-sálat hoztak. Majd Nyakacska Zsolt felkérte a jelenlévőket a baráti kör alapítóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!