A kokárda és a fánk sem hiányozhatott a vasárnapi kihívásról

2020.03.16. 17:30

A Siklói út vonzásában – közös tréning az ünnepen

Bár a hazai és a nemzetközi triatlonsport naptárát is alaposan átírja a vírushelyzet, a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület közös tréningre várta tagságát nemzeti ünnepünk alkalmából, vasárnap délelőtt. A szorgos kilométergyűjtögetők ízes szalagosfánk-jutalomban reménykedhettek a rajt–cél állomáson.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

A vasárnap reggel az Eszperantó úton és a Siklói úton közlekedők némileg meglepődve tapasztalhatták, hogy egy lelkes csapat szorgosan tempózik le és fel futva és kerékpárral főként az említett útszakaszokon. Pötör Zoltán ultrasportoló felhívására közös alapozó edzést tartott a Dunaújvárosi Triatlon Sport­egyesület tagsága.

Pötör Zoltán triatlonista nemzeti színekben gyűrte a kilométereket

Mindannak dacára, hogy jelen állás szernt semmi biztos nem mondható a 2020-as triatlonos és futónaptárról, az elszánt sportemberek mosolygós hangulatban gyűjtögették a kilométereket. (Az már év elején eldőlt, hogy az idei évben nem rendezik meg a korábban nagy sikerű márciusi duatlon versenyt az alsó Duna-parton, valamint bizonyossá vált, idén nem jelentkezik a korábban már B-kategóriás seregszemlének számító nemzetközi Aquarius Triatlon sem – a szerk.) Mindezek ellenére vasárnap délelőtt a DTSE tagjai elárulták, bíznak abban, hogy az előttünk álló hétvégén megtarthatják immáron hagyományosnak mondható balatoni edzőtáborukat.

Topor Imre tekeréshez is feltűzte a piros-fehér-zöld kokárdát

A vasárnap reggel kilenc órakor rajtoló közös tréning déli 12 óra előtt pár perccel ért véget. A teljesítők jutalmul igazi ínyenc falattal pótolhatták az elégetett kalóriákat – nagymama által készített szalagos fánk volt a triatlonosok vasárnapi desszertje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!