Sport

2017.08.30. 18:10

A Danubius KSE tollaslabdázói nyolcnapos edzőtáborral készültek a következő évadra

A Danubius KSE versenytollaslabdás szakosztályának igazolt sportolói kilenc fővel vettek részt a napokban befejeződött edzőtáborozáson.

Gróf András

Az újvárosik tizenkettedik alkalommal vettek részt a debreceniekkel közösen a nyolc napos edzőtáboron. A cél a 2017/2018. évi versenyszezonra való minél eredményesebb felkészülés volt.

A DKSE küldöttsége: Jakab János edző (balra), Vagyóczki Roland, Kovács Nikolett, Nagy Bence, Vagyóczki Dávid, Fülöp Bence

A rendszeres tréningek mellett a művelődésről sem feledkeztek el. Ellátogattak a Szarvasi Vízi színházba, a városi gyógyfürdőbe és uszodába, a Körös folyó partjára, s megtekintették Szarvas város történelmi és kulturális nevezetességeit is. Utolsó este közös bográcspartival tették emlékezetessé a programot. A dunaújvárosi egyesületet a következő sportolók képviselték: Konics Gerda, Varga Gabriella, Kovács Nikolett, Jakab János, Rostási Tibor, Vagyóczki Dávid, Nagy Bence, Vagyóczki Roland, Fülöp Bence. Augusztus 21-től hagyományosan már itthon edzenek a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!