Liber Aliz

2019.11.07. 07:00

Tökéletes őszi relax

DSZC Szabolcs Vezér Szakgimnázium és Szakközépiskola, Pusztaszabolcs

Fotó: fotografierende fotója a Pexels oldaláról

Érdemes kihasználni az őszi hosszú hétvégéket a kikapcsolódásra a hideg tél előtt. Íme néhány ötlet, mivel is tölthetjük kellemesen a szabadidőnket.

Amivel én igazán szeretem tölteni a szabadidőm, az nem más, mint készíteni egy meleg teát, bekuckózni és egy izgalmas, magával ragadó könyvet venni a kezembe. Ez igazán kikapcsol és felszabadít, nagyon tudom ajánlani a könyvimádóknak, vagy aki gondolkozna egy könyv elolvasása kapcsán. Akár egy este, amit sorozatok megnézésére szánunk, hiszen ma már nagyon sok érdekes és izgalommal teli sorozat van, ami rabul ejt minket. Kedvesünkkel eltölteni egy laza, pihenős napot, amikor nem dolgozunk, csak egymással foglalkozunk, vagy ha jelenleg nem élünk párkapcsolatban, akkor barátnőkkel, ismerősökkel, családunkkal is jól érezhetjük magunkat. El tudok képzelni még kikapcsolódás gyanánt egy kis plusz törődést, játékot a házi kedvencünkkel. Ha lehetőségünk adódik rá, akkor egy utazás egy helyre, ahová régen vágyunk, és egy hozzánk közel álló személlyel megvalósíthatóvá válik ez a régi álmunk. Feltöltődést biztosíthat számunkra akár az is, ha csak kimegyünk a természetbe, kiülünk a kertbe, esetleg elmegyünk egy erdőbe túrázni vagy lakóhelyünkön belül sétálunk. Ha valaki netán örömmel mozog a konyhában, elkészítheti kedvenc süteményét, amit a későbbiekben a számunkra kedves film, műsor közben elfogyaszthatunk.

És még rengeteg tökéletes tevékenység van, ami rendkívüli relaxálást, feltöltődést nyújthat a számunkra. Remélem, tudtam egy kis segítséggel szolgálni, és néhány ötletemet megfogadjátok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!