Liber Aliz

2019.11.14. 07:00

K. A. Tucker: Tíz apró lélegzet

Lenne kedved egy lány fájdalmakkal és küzdelmekkel teli életébe belecsöppenni? Ha igen és hallottál már K. A. Tucker írónő 10 apró lélegzet című könyvéről, kezdj bele és hagyd, hogy a történet teljesen magával ragadjon!

Szabolcs Vezér Szakgimnázium és Szakközépiskola

Forrás: shutterstock.com

Fotó: leungchopan

A főszereplő, Kacey 4 évvel ezelőtt egy súlyos baleset során majdnem mindenkit elveszített, aki fontos számára. Együtt utazott szüleivel, barátnőjével és barátjával azon a szörnyű estén. Kacey volt az egyetlen, aki túlélte a tragédiát, így húgával ketten maradtak. A két lány rokonokhoz kerül, ahonnan kénytelenek lesznek megszökni, és útjuk Miamiba vezet. Kacey az autóbaleset után poszt­traumás stresszben szenved, ezért a sztoriban nagy hangsúlyt fektetnek a betegségre. Kacey és húga beköltöznek egy lepukkant társasházba, ahol találkoznak az életvidám Ciklonnal és az elragadó Trenttel. Vajon Trent segíthet Kaceynek feldolgozni a múltját? És mi lehet Trent titka, hogy sosem mesél az életéről és magáról? Ha kíváncsi lettél, merülj bele te is Kacey életébe, és tudd meg a választ! Garantált, hogy nem bánod meg, és le sem tudod tenni a könyvet.

Különösen azt élveztem, ahogy az írónő teljesen átadta az érzelmeket. A mellékszereplők tökéletesen ki vannak dolgozva, okkal kerülnek be a képbe és minden szereplőnek megvan a jelentősége. Én nagyon kedveltem a regényt: egy nap alatt elolvastam, csak ajánlani tudom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!