tervekről, pályázatokról

2019.12.06. 13:00

Német nemzetiségi közmeghallgatást tartottak

A jó hangulatú fórumon érződött, hogy a képviselők, Móriczné Anna, Molnárné Troppert Mária és Reinicz Anita elhivatottan őrzik és éltetik a német nemzetiségi hagyományaikat.

duol.hu

Közmeghallgatást tartott a Mezőfalvi Német Nemzetiségi Önkormányzat a Kiss Kálmán Művelődési Házban. Bán Balázs tájékoztatása alapján szó esett az ez évi tevékenységekről, a pályázati lehetőségekről, a megnyert pályázatokról, a programokról (így a nyári diáktáboroztatásról, a szüreti mulatságról és Márton-napi felvonulásról), valamint a remekül működő, gyermekeket is foglalkoztató német tánc­csoportról. Elhangzottak a jövő évi tervek, amelyek remek ötleteken alapulnak. A jó hangulatú fórumon érződött, hogy a képviselők, Móriczné Anna, Molnárné Troppert Mária és Reinicz Anita elhivatottan őrzik és éltetik a német nemzetiségi hagyományaikat.

Móriczné Anna, Molnárné Troppert Mária, Reinicz Anita a szerdán megtartott nemzetiségi közmeghallgatáson Fotó: Bán Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!