A POK-osok remekül szerepeltek

2019.04.19. 12:00

Kiváló eredményekkel tértek haza a tanulók a diáknapokról

duol.hu

A Fejér Megyei Diáknapok 2019-es, székesfehérvári rendezvényén is népes „különítmény” képviselte a Pannon Oktatási Központ Gimnázium színeit, és a korábbi évekhez hasonlóan sok szép eredményt, és számos minősítést szereztek diákjaink. Az összegyűjtött ötvenkét pontjával a POK – az induló 35 középiskola rangsorában – a fantasztikus ötödik helyet szerezte meg. Az eredmények közül kiemelkedik Gasparovszky Tibor teljesítménye, aki kisfilmjével az arany minősítés mellé az értékes pontokat jelentő különdíjat is elnyerte a vizuális műfajok kategóriájában, irodalom (vers- és prózaírás) kategóriában pedig egy bronz minősítést is begyűjtött. Szentimrey Dóra két kategóriában szerzett aranyat, Soós Laura a média kategóriában két arany minősítést szerzett fényképeivel, ahogyan Vincze-Hajnal Blanka kisfilmje is aranyat ért.

A Pannon Oktatási Központ tanulói hallgatták a zsűri értékelését Fotó: Pannon Oktatási Központ

A könnyűzene kategóriában hagyományosan jól szerepeltek diákjaink: a Pannon Project elnevezésű formáció, Szentimrey Dóra, Balla Bence és a „Viki és Bence” duó is arany minősítést szerzett, Várkonyi Kornélia előadását pedig bronz minősítéssel díjazta a zsűri. Balla Bence énekes-gitáros előadása különösen lenyűgözte a zsűrit, hiszen a fiatal tehetség a diáknapok vasárnapi gálájára is meghívást kapott, ahol újra előadhatta arannyal értékelt dalát. Szintén arany minősítést ért az ítészek szerint Varga Zsófi Dologház című táncos koreográfiája, Ocztos Rebeka a vers- és prózamondás, Kakas Noémi a vers- és prózaírás kategóriában és Szentimrey Dóra honismeret kategóriában beadott munkája. Zorics Regina sportcsapatával, a Spartan Cheerleadersszel is részt vett a „sótájm” kategória megméretésein, és látványos előadással nyűgözték le a zsűrit – bár a csapatnak megítélt arany minősítéssel nem a Pannon pontjait gyarapították, diákunknak természetesen így is gratulálunk.

A diáknapokon részt vevő minden tanulónknak, és az ő felkészülésüket segítő pedagógus kollégáknak is nagy szeretettel gratulálunk, és köszönjük a befektetett munkát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!