Ingatlan

2024.05.19. 16:00

Nyugodt családi fészek a sukorói hegyoldalban

Duol.hu

A 120 négyzetméteres iker családiház a Bence hegy sukorói oldalában található. 600 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő, belterületi telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron és környezetben levő növényzetnek köszönhetően. Nem nagy - egy kerti partihoz épp elég-, így legalább kevés munkával jár a karbantartása.

Aki ezt választja, egy kész, gazdaságosan üzemeltethető, azonnal költözhető házat kap, kompromisszumok nélkül. Ha megnézi biztosan beleszeret! 

 

“Unja már a zsúfolt várost és nyugodt, csendes, természetközeli környezetre vágyik? Akkor Önre vár ez a csodálatos, nappali + 3 szobás 120 négyzetméteres iker családi ház a Bence hegy sukorói oldalában, csendes utcában, természetközeli helyen. A ház 3 szintes. Ideális lehet akár két-három gyermekes családoknak is lakhatásra vagy akár nyaralónak is.

A ház, egy 600 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő, belterületi telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron és környezetben levő növényzetnek köszönhetően. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. De ahhoz elég nagy, hogy kerti partiknak adjon helyt, vagy ahhoz, hogy a család kedvenceinek legyen hol futkározni.

A földszinten egy nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba található. A nappaliból nyílik egy hatalmas fedett terasz, melyről a pince és a gyönyörűen parkosított udvar is megközelíthető. Az emeleten 2 nagy hálószoba, fürdőszoba és erkély található. A tetőtérben pedig egy légtérben további 18 négyzetméteres szoba található.

A házat 2011-ben teljesen felújították. Kívülről 10 centiméteres szigetelést kapott a ház. A nyílászárók is újak, redőnnyel és szúnyoghálóval is ellátottak. A fűtést új gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. A nappaliban pedig nagy teljesítményű klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Az elektromos hálózat is cserélve lett és fel lett bővítve 32 Amperre.

Ekkor készültek a fürdőszobák is, amelyek mindegyike zuhanyzóval rendelkezik.

Új konyhabútor került a konyhába, beépített mosogatógéppel, amik természetesen itt maradnak és a következő tulajdonos kényelmét fogják szolgálni. A minőségi anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A Velencei tó pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is csak 20-30 perc, hiszen az autópálya is pár percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban. A gépkocsi tárolására udvari beálló, illetve az utcán térkövezett parkoló szolgál.

Aki ezt választja, Ő egy kész, gazdaságosan üzemeltethető, azonnal költözhető házat kap ennyi pénzért, kompromisszumok nélkül. Ha megnézi biztosan beleszeret! Tehát csak annak érdemes megnézni, akinek tényleg lehetősége van gyorsan lecsapni rá.”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!