Hírek

2017.08.31. 17:20

Vona tűrhetetlenül sértegette az időseket

Dr. Galambos Dénes, a 4-es számú választókerület fideszes országgyűlési képviselője a nyugdíjasok védelmében emelt szót tegnapi sajtótájékoztatóján.

Körmendi Erzsébet

Immár több mint egy hónapja, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke tűrhetetlen és elfogadhatatlan stílusban sértegette az időskorú embereket. A Dunaújvárosban tett látogatása után tette közzé a Facebookon azt a bejegyzést, amivel sikerült közel hárommillió időskorút megaláznia. Olyan kijelentéseket tett, amelyek útszéliek, otrombák és megalapozatlanok, ráadásul Vona azt a korosztályt sértegeti, amely sokat tett, dolgozott élete során ezért az országért, és kulturális területen ma is sokat tesz lakóhelye közösségéért, hangsúlyozta dr. Galambos Dénes. Hozzátette: ha a jobbikos elnök rendezvényt tart közterületen, akkor számolnia kell a résztvevők megnyilvánulásaival.

Dr. Galambos Dénes, a 4-es számú választókerület parlamenti képviselője a sajtótájékoztatón Fotó: Sándor Judit

A Fidesz és több nyugdíjas szervezet - például a Nyugdíjasok Szociális Fóruma, amelynek elnökét, Semmelweis Ferencet térségünkben is ismerősként köszöntik az idősek - felszólította Vona Gábort és a Jobbikot, hogy kérjenek bocsánatot a nyugdíjasoktól! Mivel a jobbikos elnök ezt több mint egy hónapja nem tette meg, Galambos Dénes azt mondta tegnapi sajtótájékoztatóján: "Felszólítom Pintér Tamást, a Jobbik helyi elnökét, hogy legalább ő kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól Vona Gábor helyett."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!