Hírek

2017.08.25. 18:00

Nagy segítség ez a családnak: megérkezett az új fürdőszobai berendezés!

A település önkormányzata és a Végső Vár Alapítvány összefogásának eredményeként a mindennapokat segítő fürdőszobai berendezés érkezett meg pénteken Baranya Stefánia Gabrielláékhoz.

DH-információ

- A Végső Vár Alapítvány főként a beteg és halmozottan hátrányos helyzetben lévő gyermekken kíván segíteni. Egy banki pályázati forrásnak köszönhetően most zajlik egy akciónk, amelynek célja, hogy a mindennapi életet megkönnyítő eszközöket, berendezéseket juttatunk el a rászoruló gyermekekhez.

A Végső Vár Alapítvány kuratóriumi elnöke Székely Béla (balra) és Vargáné Kaiser Katalin (jobbra) adta át Szokolai Ágotának (középen) tegnap délután azt a speciális zuhanykabint, amely a jövőben nagy segítséget nyújt majd a 10 éves kislány, Baranya Stefánia Gabriella gondozásában és mindennapi ápolása során

Szombat délelőtt a nagyvenyimi önkormányzat segítségével elhoztuk a 10 éves beteg kislánynak, Baranya Stefánia Gabriellának és az őt ápoló édesanyjának, Szokolai Ágotának azt a magastálcás zuhanykabint, amely remélhetően a jövőben nagy hasznára lesz a családnak - mondta el lapunknak az átadás helyszínén Székely Béla az alapítvány kuratóriumi elnöke. Nagyvenyim polgármestere, Vargáné Kaiser Katalin hozzátette, az önkormányzat is minden eszközt megragadt, hogy támogassa a családot.

Képünkön még a teherautón a család által már nagyon várt zuhanykabin és a kiegészítő berendezések, amelynek nagyon örült Baranya Stefánia Gabriella és anyukája, Szokolai Ágota Fotó: Zsedrovits Enikő

Péntek délelőtt pedig egy helyi vállalkozó bevonásával a szállítási feladatokat átvállalva segítették, hogy a nemes adomány célba érhessen. - Nagy öröm ez számunkra, hiszen már nagy szükségünk volt egy ilyen fürdőszobai berendezésre, amely az mellett, hogy kényelmesebbé is teszi a fürdést a kislányom számára, az esetleges balesetveszélyt is minimalizálja - fogalmazott lapunknak az átadást követően Szokolai Ágota, aki kiemelte, baráti és rokoni segítséggel remélhetően hamarosan sikerül beépíteni a zuhanykabint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!