Zene és édesség

2024.02.16. 08:00

Fiatalok fújnak a sütemények között

Pénteken már elmondhatjuk, kéttucat alkalommal töltötté meg édes muzsikával a Vasmű úti Jakó cukrászda terét a Sándor Frigyes Alapfokű Művészeti Iskola tanárai és növendékei, ami egyben a Zenélő Cukrászda évadának nyolcadik mini koncertje is lesz.

Balla Tibor

Stadler Sára fuvola- és Antal Anna zongorajátékát figyeli a közönség a Zenélő Cukrászdában

A Sándor Frigyes zenede Tótin István fagottművész-tanár (aki fa- és rézfúvósokat tanít) vezetésével szállja meg a Vasmű út Jakó üzletét 2024 február 16-án, vélhetően ismét telt házas estet produkálva. A pénteken 18 órakor kezdődő műsor fellépői:  Barna Péter, Böröczki Barnabás, Kele András, Kiss Olivér, Somvári Kinga és Szántó Anna, akik klarinéton, valamint szaxofonon játszanak majd, méghozzá különféle formációkban. A szerzők sora a következő: Dmitrij Sosztakovics, James Rae, Kozma József, Christian Petzold, Paul Desmond, Bobby McFerrin. Kissé szokatlan, stílusában gazdag, igazán tartalmas merítés.

Ha figyelembe vesszük korábbi szerepléseiket, zene szeretetüket, tudásukat, műsorválasztásukat, és mesterük felkészítő munkáját, akkor bátran kijelenthető: ígéretes, szép, kellemes este vár az érdeklődőkre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában