Dunaújváros

2024.05.18. 09:00

Kollégiumi napot tartottak az egyetemen

A Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzata fergeteges programkavalkáddal várta a hallgatókat az idei Kollégiumi Napon május 8-án- erről számolt be felsőoktatási intézményünk.

Molnár Emese

Az esti bulihangulatért DjGrander felelt. Fotó: EHÖK

Mint azt részletezték, aznap délelőtt a csapatok különböző játékokban mérhették össze erejüket és ügyességüket. Délután főzőverseny kezdődött, ahol a hallgatók mellett az egyetem dolgozói és vezetősége is megcsillogtatta kulináris tehetségét. A zsűrinek nem volt könnyű dolga a győztes csapat kiválasztásában, de végül a "13. hét" csapata vitte el a pálmát.

A főzőverseny mellett a Kolinap Bajnoka címért is versenyezhettek a hallgatók, amelyen ügyességi feladatokkal tették próbára magukat az Egyetem "P" épületében.

A napot fergeteges buli zárta, amelyen kihirdették a győzteseket is: a sörpongot Andics Tamás, a csocsót a Csongi csapata, a koktélkészítő versenyt a Domonkos csapata nyerte, míg a Kolinap Bajnoka címet az 507bajnokai nevű alakulat szerezte meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában