Ercsi Piknik

2024.05.18. 11:00

Kié lesz a legfinomabb hamburger?

Ízletes kalandra hív Ercsi! Június 8-án, szombaton, a város szívében, az Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár udvarán megrendezésre kerül az Ercsi Piknik.

Török Tímea

Forrás: Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár

Ez a kihagyhatatlan esemény a legfinomabb hamburgerek keresésére invitálja az ízlelőbimbókat. A verseny különlegessége, hogy a helyi önkormányzat gondoskodik az alapanyagokról, így a versenyző csapatok csak a kreativitásukra és a sütés művészetére koncentrálhatnak. Családok, baráti társaságok, civil szervezetek és egyesületek 10 fős csapataikkal bizonyíthatják, hogy náluk készül Ercsi legjobb hamburgere!

A jelentkezés egyszerű: személyesen a művelődési házban, telefonon vagy e-mailben lehet június 3-ig. 

A versenyzőknek csak a grillsütőt, a szenet és a jókedvet kell hozniuk, mert a rendezvény szervezői egy sörgarnitúrával várnak minden csapatot.

Az esemény házigazdái, Éger L. László és Ihos József, garantálják a jó hangulatot. A közös tűzgyújtást 15 órakor lesz. Az este folyamán pedig egy igazi időutazásban lehet részünk, hiszen 20 órától 24 óráig retro disco várja a vendégeket.

Fontos, hogy a belépés csak vendéglistáról lehetséges, így érdemes időben jelentkezni és biztosítani a helyet az élmények világában. Ne hagyjátok ki Ercsi Pikniket, ahol az ízek, a zenék és a jókedv találkoznak! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában