Csodás Kulcs

2024.05.15. 08:00

Horgászversenyt szerveznek a gyerekeknek

Nyári programok között igazi csemege a gyermekeknek szervezett horgászverseny. A Kulcsi Horgász és Természetvédő Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár június 15-én, szombaton, a hajóállomás alatti "Szabadstrand" területén.

Török Tímea

Gyerek horgászverseny illusztráció

A Kulcsi Horgász és Természetvédő Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár június 15-én, szombaton, a hajóállomás alatti „szabadstrand” területén. Az esemény középpontjában a természet szeretete és megismerése áll, miközben a gyerekeknek lehetősége nyílik a horgászat izgalmas világának felfedezésére.

Fontos információ, hogy a nevezéshez érvényes állami horgászjegy szükséges, amit minden résztvevőnek magával kell hoznia.

Az előzetes jelentkezés június 10-ig lehetséges a Kulcsi Könyvtárban, az alábbi e-mail címen: [email protected] vagy telefonon a 06/70/408-3404-es számon. A jelentkezéshez a gyermek nevét és életkorát kell megadni.

A versenyen egy úszóval és egy horoggal lehet horgászni, és szülők is bátran segíthetnek a csalizásban. A nevezők számától függően a szervezők két korcsoportot indítanak, hogy mindenki megfelelő kihívást találjon.

Az esemény gyülekezővel kezdődik 8:30-kor, majd 9:00-tól 11:00-ig zajlik maga a verseny. Az eredményhirdetés izgalmára pedig mindenki számíthat az esemény végén.

A részvétel ingyenes, azonban előzetes nevezéshez kötött, ezért ne felejtsék el időben jelezni a részvételi szándékukat!

Az eseményt a HOFESZ támogatja. Gyerekek és szülők, csatlakozását várják a szervezők, hogy felfedezzék a horgászat és a természet varázsát együtt! 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában