Az autizmusról másképp

2024.05.08. 10:00

Éld jobban az életed című programsorozat keretében, újabb beszélgetésre invitál a Népfőiskola

A Dunamenti Regionális Népfőiskola egy hely, ahol nem csak információkat kaphat az érdeklődő, hanem valódi élményeket és közösséget is építhet! Nos, egy hónap szünet után május 15-én ismét találkozóra invitálnak egy különösen aktuális téma, az autizmus lesz a fókuszban.

Török Tímea

Fotó: Laczkó Izabella

2024-ben szárnyra kapott az 

Éld Jobban az Életed!

program a Népfőiskolán. Ez nem csak egy egyszerű beszélgetés sorozat; ez egy hagyományteremtő, közösségépítő eseménysorozat, ahol az életminőség javítást célozzák meg a szervezők.

Május 15-én, 17 óra 30 perckor újabb programra invitálják az érdeklődőket (Kossuth Lajos u. 27/A, az árkádok alatt), hogy együtt beszélgessenek egy fontos, de kevésbé ismert témáról: 

Az autizmusról másképpen.

Vajon tényleg tudjuk, hogyan viselkedjünk, amikor autizmussal élővel találkozunk? Kell-e félnünk vagy idegenkednünk? És mi van azokkal, akik "belülről" látják ezt a világot? Érdemes meghallgatni Kálmánné Tóth Mária inspiráló előadását és részt venni az azt követő beszélgetésben, hiszen Mária az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesület titkáraként mindkét oldalt jól ismeri.

De ez csak a kezdet! Júniusban sem állnak le a programok. 

Június 5-én, 18 órakor A veszteség kezelésről, a veszteség feldolgozásról címmel, Zászlós Ildikó veszteségterapeuta osztja meg tapasztalatait. 

A részvétel továbbra is ingyenes. Csatlakozzon a közösséghez és legyen részese egy olyan közösségnek, ahol a szavak erejével és a közös megértéssel valódi változásokat indulhatnak el!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában