Vasváris Jótékonysági Sportbál

2024.04.28. 20:00

Francia hangulat, sokszínűség és fergeteges vidámság jellemezte a vasvárisok idei sportbálját

A jótékonysági rendezvényt az iskola fő profiljához igazítva az olimpia szellemében rendezték meg 2024. április 26-án a Campus étteremben- írta tájékoztatójában Gálosfai Tímea igazgató.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az idei évben Franciaország ad otthont az említett eseménynek, így már az ajtóban két bájos hölgy várta bonbonnal az érkezőket és a pezsgős köszöntést követően foglalták el helyüket a vendégek. A zsúfolásig megtelt étteremben olyan díszvendégek tisztelték meg a rendezvényt, mint dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő, Szabó Zsolt alpolgármester, dr. Csikós Árpád képviselőjelölt és Mátyás Gábor a DKSE elnöke. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A sor azonban itt még nem teljes, hisz számos neves sportoló és edző is eljött, hogy jelenlétével is támogassa az intézmény célkitűzését, amelyet Gálosfai Tímea igazgató megnyitó köszöntőjében fogalmazott meg: a tornaterem és az udvari infrastruktúra fejlesztése a cél, hogy még nagyobb hatékonysággal tehessenek meg mindent a gyermekek fejlődéséért. Ezt támogatta dr. Mészáros Lajos is gondolataival és Szabó Zsolt is örömét fejezte ki, hogy ismételten jelen lehet a Vasváris Jótékonysági Sportbálon.

Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A bevezető részt követően Tóth Géza kurtóriumi elnök interjút készített Mihók Attilával a vízilabdázók terveiről, Trenka Jánossal a tornászok reményeiről, Czifra Bettina Lilivel a felkészülés folyamatáról és Molnár Gergővel a kajakosok és Hajdu Jonatán esélyiről. A további ráhangolódásban a Sándor Frigyes Zeneiskola két művésztanára - Tótin Katalin és Juhos Melinda- volt a bálozók segítségére, akik csodálatos francia sanzonokkal varázsolták a helyszínre Párizs hangulatát. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ez azonban még nem volt az est tetőpontja. A vacsorát követően a tanárok meglepetés produkciója hozták el az igazi áttörést, akik francia slágerekre ropták a táncot és váltottak ki nagy elismerést a jelenlévőkből. A hangulat innentől már kódolva volt. Folyamatosan zsúfolásig tele volt a táncparkett, zajlott a fényképezkedés a kialakított Párizst idéző illusztráció előtt, párok vásárolhattak gyűrűket az érzelmek kifejezésére és még egy kis szellemi rejtvény is várta a vállalkozókat. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Természetesen a tombola sem maradhatott el, amelyet számos támogató segített megvalósítani. Remekül sikerült, nagyszerű este volt, amely bizonyította, hogy egy nemes cél mögé nagyon sokan felsorakoznak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában