Sportos program

2024.03.24. 18:00

Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Rácalmási Szigetfutást

Körmendi Erzsébet

Fotó: Rácz József

Örömünkre szolgál, hogy az önkormányzat támogatásával az idei évben is megrendezésre kerül a

Rácalmási Szigetfutás, Terepkerékpár és Gyalogtúra

családi sportnap. A közkedvelt közösségi esemény június 30-án lesz, olvasható Rácalmás közösségi oldalán.

A színvonalas, népszerű rendezvény helyszíne ismét a Jankovich-kúria lesz. A nevezés elindult, a rácalmási szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, kicsiket és nagyokat, kezdő és profi sportolókat egy jó hangulatú, élményekben gazdag délelőtt eltöltésére!

Háttérprogramként a szervezők készülnek büfével, kürtős kaláccsal, fagyival, sportjátszótérrel, népi játékokkal, társasjátékokkal.

2024-ben már hatodik alkalommal rendezik meg a Rácalmási Szigetfutást. De hogy mit is jelent a szigetfutás? Terepfutó-gyalogló-kerékpározó versenyt a természetben, festői környezetben, árnyas fák közt a csillogó Duna mellett.

A szervezők célja az egészséges életmód és Rácalmás különleges adottságainak népszerűsítése, mindenki számára könnyen hozzáférhető, legegyszerűbb sportok, a futás, a kerékpározás és a gyaloglás segítségével, egy családias jellegű vidám rendezvény keretein belül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában