Versenyeredmények

2024.01.09. 17:00

Sziporkáztak a Széchenyi iskola diákjai

Tudományos témában értek el sikereket a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium tanulói.

Szente Patrícia Andrea

Forrás: Az iskola Fb-oldala

Göblyös Emma munkája a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar által kiírt „Tudomány, ami összeköt” című pályázaton döntőbe jutott, ahol előadását a zsűri dicséretben részesítette – számolt be róla a gimnázium. Dicsérettel értékelték továbbá három 11. évfolyamos tanuló, Bírkás Péter, Pálosi Gergely Bálint és Szabó Zsuzsanna pályázatát. 

A Természet Világa tudományos ismeretterjesztő folyóirat és a TIT által meghirdetett Természet-Tudomány, Nyári-Extra című diákpályázatokon az intézmény 11.B osztályos tanulója, Mudra Gréta szerepelt eredményesen. A tehetséges diák pályamunkái az újság 2023. novemberi és decemberi számaiban olvashatók.

Komlósi Alíz és Varga Flóra, a gimnázium 11. évfolyamos tanulói pedig 2023. december 13–15. között, az NTK Szent-Görgyi programjának keretében vettek részt a Nobel-díjasok és tehetséges diákok találkozóján, Szegeden. 

A diákok felkészítő tanára: Márkus Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában