Mobilalkalmazás

2023.11.15. 13:00

Új, a kulcsi applikáció

Török Tímea

A kulcsi önkormányzat hivatalos közösségi média felületen Jobb Gyula polgármester arról tájékoztatja a lakosságot, hogy újabb eszközt alkalmaz a település a lakossággal történő hatékony kommunikáció érdekében

 

.

Mint írják, elindítottuk a Munipolis szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy modern és hatékony módon kapja meg az önt érdeklő településszintű információkat. Azok a kulcsiak, akik regisztrálnak a Munipolisra, SMS-ben, e-mailben vagy a településünkre szabott alkalmazásba küldött üzeneteken keresztül fontos információkat kapnak arról, hogy mi történik az önkormányzatban és Kulcson. A https://kulcs.munipolis.hu/regisztracio felületen csatlakozhat az alkalmazáshoz.

A regisztráció azt eredményezi, hogy vészhelyzeti riasztásokról, mint például áramkimaradások, közelgő viharok, forgalomlezárások azonnal kaphat információt. Az önkormányzattól egyenesen az ön telefonjára érkeznek a hírek, a meghívók sport- és kulturális eseményekre, ugyanakkor elmondhatja véleményét a falu életét érintő felmérésekben, és közvéleménykutatásokban is. 

A regisztráció ingyenes. A regisztrációs folyamat során beállíthatja, hogy milyen információk érdeklik (például kultúra, sport, egészségügy). Azt javasolják, hogy adja meg telefonszámát és utcáját, hogy váratlan események (például csőtörés, heves esőzés ) esetén gyorsan értesíteni tudják a lakosságot . 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában