Elérkezett a várva várt pillanat

2022.11.27. 09:00

Szalagavató bállal ünnepelték a végzősöket

A Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium három végzős osztályának diákjaira kerültek fel azok a bizonyos szalagok november 25-én, pénteken. Az eseményen megható és szórakoztató pillanatok váltották egymást.

Szente Patrícia

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Kezdetét vette a szalagtűzések időszaka. Ez a periódus az, amit minden érettségi előtt álló diák már a tanév kezdete óta izgatottan vár és amire hónapokkal ezelőtt megkezdődik a felkészülés a pedagógusok, tanulók és szülők részéről egyaránt, hogy az eredmény minél tökéletesebb legyen. Nem volt ez másként a Lorántffy iskolában sem, ahol idén a tortatermet öltöztették pompázatos ruhába, hogy igazi báli hangulatot teremtsenek. 

Marczona Tamás
Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az estet Marczona Tamás, az intézmény igazgatója nyitotta meg. Beszédében elmondta, a kis kék szalag, amit ezen a felejthetetlen rendezvényen kaptak a diákok, az összetartozást jelképezi. Azt, hogy együtt élték át az iskola olykor nehéz, de tanulságos éveit. Az igazgató kifejezte büszkeségét, melyet a jelenlévő szülők, testvérek, hozzátartozók is biztosan átéltek, hiszen a tanulók felnőttek és készen állnak a nagybetűs életre. 

Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

A megnyitót követően, a rövid visszaemlékezéssel egybekötött szalagtűzési ceremónia volt soron, majd a három végzős osztály műsorai következtek. A lányok gyönyörű abroncsos ruháikban, a fiúk pedig elegáns öltönyben táncolták el keringőiket, a megindító pillanatokat pedig később humoros produkciók követték. A közönség minden tagja nagy örömmel figyelte a műsort, és természetesen a videózás és fotózás sem maradhatott el, ezzel örökítve meg ezt a meghatározó pillanatot. 

Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában