Ismerkedhetnek a szülők az óvodával

2022.03.10. 15:00

Újra kinyílik a Csiperke kapuja

Agárdy Csaba

Fotó: LI

Dunaújváros - A februárit követően újabb nyílt napot tart a Csiperke óvoda. Ezúttal március 11-én, pénteken 16 órától várják a szülőket az intézmény dolgozói. A februári bemutató nagy siker volt, Molnárné Miklán Jolán óvodavezető abban bízik, ezúttal is így lesz. Megtudtuk tőle, hét közben többen is érdeklődtek arról, mire számíthatnak a nyílt napon. 

A február 26-i tapasztalatok alapján elmondhatjuk, a nyílt nap céljának megfelelt, a szülők és a gyerekeik birtokukba vehették az óvoda minden zugát, a szülők és a kicsik együtt játszottak. Ami talán különleges volt, eljöttek az eseményre a mostani ovisok és a szüleik is. Így a vendégek első kézből kaphattak információkat arról, milyen is a Csiperkében az élet. A mostani ovisok pedig meg- és bemutatták a különböző játékokat. 

Ami lényeges információ, hogy az óvoda nemcsak azokat a picurkákat várja, akik szeptembertől lennének ovisok, hanem azokat is, akik esetleg szeretnének óvodát váltani. Talán azt is érdemes megjegyezni, hogy a Csiperke fenntartója a Dunavecsei Református Egyházközség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában