tuningautó-kiállítás és -szépségverseny

2021.07.14. 09:00

AlfaCity, azoknak, akiknek a szíve Alfa Amore

A Szalki-szigeten pénteken 10 órától nyitja meg a kapukat az AlfaCity, az Alfa Romeo szerelmeseinek. Egész nap (10–18) tuningautó-kiállítás és -szépségverseny lesz a Fanat-x Tuning Teammel közösen. Idén is várják olyan Alfa Romeo-tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat, és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben.

Balla Tibor

20210703 Jászberény Veterán autók Jászberényben Képen: Alfa Romeo Fotó: Pesti József PJ Új Néplap ÚN

Fotó: Pesti József

Párhuzamosan oldtimer-kiállítást és -szépségversenyt is tartanak. Az Alfa Amore az Alfariummal közösen idén is megszervezi az olasz veterán­autó-kiállítást. Várják a szép állapotú, különleges, veteránkorú Alfa Romeókat vagy egyéb olasz márkájú autókat.

A péntek esti bulit Marta Vendrey alapozza meg, aki már 2019-ben és 2020-ban is zenélt az Alfa Amore rendezvényein. Utána DJ Rizkid viszi tovább a hangulatot az éjszakába.

Közelről is megvizsgálhatóak lesznek az autócsodák Fotók: PJ/ÚN

Szombaton is 10 órától várják az érkező Alfa Romeókat.Az Autóklub standján lesz felnikitartó verseny, biztonságiöv-szimulátor, és egy szemüveg segítségével kipróbálható, milyen részegen vezetni. Folytatódik a tuningautó-kiállítás és -szépségverseny. A nyerteseket 17 órakor bemutatják a színpadon. A szombati nap műsorvezetője Rákóczi Ferenc, az Alfa Romeo magyarországi márkanagykövete. Megrendezik az alfás tetoválások versenyét is.

BMX banditák a levegőben: érdemes megnézni Zozo Kempf BMX-világbajnok és barátainak bemutatóját! Várkonyi Gábor autópiaci szakértővel az Alfa Romeo jövőjéről beszélgetnek majd, Vályi Pista elmeséli legjobb alfás történeteit, és Janklovics Péter is Alfa Romeóval érkezik AlfaCitybe, és egészen biztos, hogy lesz pár jó autós története.

Az AlfaCity programjából nem maradhat ki a tombola. Az elővételes jegyvásárlók külön sorsoláson vesznek részt, de található egy tombolaszelvény a bejáratnál kapott programfüzetben is, amelyek egy külön tombolasorsoláson vesznek részt. Több kiállító is saját tombolával készül, ezeket is 17 órakor húzzák ki. Este 21 órától két és fél órában lesz retró őrület, de a mai slágerek is szólnak majd DJ Náksi közreműködésével. DJ Miller 23 óra után veszi át a stafétát és zenél kifulladásig. Belépni védettségi igazolvánnyal lehet.

A kép az 1.Vittorio Jano Jótékonysági Emléktalálkozón készült amelyet a Scuderia Ungherese (Magyar Istálló Egyesület) szervezett Jászberényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában