2. Duna Szerszám Kupa

2021.06.30. 18:00

Újra szlalomtánc a Vasmű téren!

Horváth László

Július 3-án 9 órától rendezik a 2. Duna Szerszám Kupát a vasmű főkapu előtti parkolóban. A verseny az Országos Szlalom Bajnokság 3. futama. A program névadó szponzora, fő támogatója a Duna Szerszám Kft., a helyet Dunaújváros Megyei Jogú város Önkormányzata és a DVG Zrt biztosította. A program ingyenesen látogatható! Az MNASz-sportrendezvény az érvényes járványügyi szabályok betartásával kerül megrendezésre!

Látványosnak ígérkezik a szlalomverseny Fotó: DH-archív

A verseny a Vasmű téren lesz, a depót pedig a vásártéren alakítják ki. A két terület között a Papírgyári út helyezkedik el. Mivel a Papírgyári utat nem zárják le, így az azon való közlekedés az alábbiak szerint lehetséges: a depóban rajtszám szerint felsorakozik 10 autó, és rendőri biztosítás mellett áthajtanak a Vasmű téren található rajtvárakozóba. Onnan állnak be a rajthelyre. A versenytáv teljesítése után a depóvárakozóban fog gyülekezni a 10-es csoport.

Ha mindenki megérkezett oda, akkor rendőri biztosítás mellett visszamennek a depóba. Ezalatt már felkészült a depóban a következő 10-es csoport, amely a rajtvárakozóba hajthat. A pályán bójákból kialakított kapuk lesznek elhelyezve (kék-piros). A pálya hossza kb. 1600 méter. A verseny 3 futamból, 1 futam 2 körből áll – olvasható a versenykiírásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában