Szent Pantaleon Kórház

2020.02.01. 17:00

Új helyen a kórházi tornaterem

A kórház alagsorából a Rendelőintézet hetedik szintjére költözött a tornaterem, februártól már ott tartják a foglalkozásokat.

duol.hu

Kormányzati támogatásnak köszönhetően komoly felújításokat, átalakításokat tudtunk megvalósítani a Rendelőintézetben, egyszerre őriztük meg hajdani szépségét és lett komfortosabb és korszerűbb. Többek között a technikailag teljesen elavult lift helyett új üzemel, valamint kialakításra került, hogy a hetedik szinten is ki és be lehessen szállni. Ennek köszönhetően a mozgásukban korlátozott, vagy nehezen mozgó pácienseink is könnyen el tudnak jutni az újonnan kialakított tornaterembe, ahol részt vehetnek járóbetegként a gyógytorna foglalkozáson. 2020 februártól a gyógytorna foglalkozásokat már a rendelőintézetben vehetik igénybe betegeink.

A diabetológia szakrendelés még a kórház második emeletén találják betegeink, gondozottjaink, de néhány héten belül a diabetológia szakrendelés és gondozó is visszaköltözik az eredeti, de már felújított helyére a Rendelőintézet hetedik szintjére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában