szép jubileum

2020.02.14. 10:00

Több évtizedes munka jutalma

2020. február 13-án a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte jubiláló munkatársainkat.

duol.hu

A Szent Pantaleon Kórház tájékoztatása szerint, 25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján oklevelet kapott: Györökné Nagy Ildikó adminisztrátor a belgyógyászati osztályról, Suszter Jánosné központi takarítási szolgálattól, Szlivonné Török Andrea adminisztrátor a traumatológiai osztályról és Tóthné Horváth Mónika osztályvezető főnővér helyettes a szemészeti osztályról.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló együtt adta át. Igazgató asszony gratulált és megköszönte a több évtizedes közalkalmazotti munkaviszonyokat és további jó egészség melletti munkavégzést kívánt.

Sajnos Suszter Jánosné, Julianna nem tudott részt venni az értekezleten, ezért nem szerepel a fényképeken, oklevelét közvetlen felettesétől fogja átvenni.

forrás: pantaleon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!