Szerdától életbe lépett korlátozások

Szerdától a következő intézkedések léptek életbe a városvezetés döntése értelmében.

Brousil Csaba

A Volán járatain megszüntetik az első ajtós felszállást, minden ajtón biztosított lesz a felszállás lehetősége. Szerdától nem fogad látogatókat a Fabó Éva Sportuszoda, ahogyan egy korábbi döntés alapján az Aquantis Élményfürdő sem. A már megváltott bérletek érvényességét az uszoda újranyitása után is biztosítják.

A városházán személyes ügyfélfogadás a jövőben csak szerdán 8–12 óra és 13–16 óra között lesz. Az ügyfélfogadás helyszíne a hivatal díszterme. Az ügyintézők csak azokat az ügyfeleket fogadják, akiknek ügyét nem lehet telefonon vagy elektronikus úton elintézni. Az ügyfeleknek a téren kell várakozniuk, az épületben csak az ügyintézés ideje alatt tartózkodhatnak.

Az önkormányzat a kiadott közleményében továbbra is felhívja a figyelmet arra, hogy senki ne üljön fel az interneten terjedő pletykáknak, és csak a hivatalos forrásokból tájékozódjon! A városvezetés továbbra is tartja a kapcsolatot a koronavírus-járványt kezelő hivatalos szervekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!