Interaktív drogprevenciós kiállításra nyert támogatást

2019.07.31. 10:00

Százezres támogatás különféle célokra

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának hatodik fordulójában összesen közel 3 millió zsetont dobtak be országszerte a vásárlók az áruházakban elhelyezett gyűjtőkbe.

Balla Tibor

Fotó: LI

A vállalat a szavazatok számának függvényében idén is 400, 200 és 100 ezer forinttal, mindösszesen több mint 42 millió forinttal járul hozzá országosan összesen 181 pályázat megvalósulásához. Fe­jér megyében 7 pályázatra szavazhattak a vásárlók június 17. és július 14. között a Tesco áruházakban elhelyezett gyűjtőkbe dobott zsetonokkal. Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programot azzal a céllal hívta életre a Tesco, hogy a helyi szinten fontos ügyeket, programokat és az ezeket megvalósító szervezeteket támogassa. A program – a most zárulóval együtt már – hat fordulójában csaknem 17 millió vásárló szavazott valamelyik kezdeményezésre, a pályázó szervezetek pedig több mint 190 millió forint támogatást nyertek projektjeik megvalósítására.

A dunaújvárosi pályázók közül a Muzsikáló Fiatalok Alapítvány a Móriczos Piknikre, valamint a Találj Haza Rehabilitációs Alapítvány interaktív drogprevenciós kiállításra nyert támogatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!