fontos lehet

2020.02.10. 12:00

Korábbi helyére költözik vissza a rendelés

A Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet tájékoztatja a lakosságot, hogy 2020. február 10-én hétfőtől a diabetológiai szakrendelés és gondozó visszaköltözik a rendelőintézet VII. szintjére.

Balla Tibor

Az elmúlt időszakban kormányzati támogatásnak köszönhetően komoly felújításokat, átalakításokat tudtak megvalósítani a rendelőintézetben, egyszerre őrizték meg hajdani szépségét és lett komfortosabb és korszerűbb. A többi között a technikailag teljesen elavult lift helyett mára már egy korszerű új üzemel, mindemellett azt is sikerült megvalósítaniuk, hogy már a hetedik szinten is lehessen ki- és beszállni.

A már megszokott, de komfortosabb helyén

A diabetológiai szakrendelés már évtizedek óta a rendelőintézet hetedik szintjén működött, ám néhány hónapja a felújítás idejére átmenetileg a Szent Pantaleon Kórház második emeletére költözött át. 2020. február 10-től, vagyis a mai naptól kezdődően a diabetológiai szakrendelés és gondozó visszaköltözik az eredeti, de már felújított helyére a rendelőintézet hetedik szintjére.

A diabetológia változatlan rendelési időben és továbbra is a (25) 550-389-es telefonszámon érhető el, a gondozottak által már a megszokott, de komfortosabb helyén. A kórház köszöni betegeinek a felújítás alatt tanúsított türelmét és megértését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!