változatos programok

2019.07.12. 10:00

Jó versenyek mellett motorostalálkozó is volt

Napközben gyermekprogramokkal, este fergeteges hangulatú koncertekkel várták az érdeklődőket a szervezők. A rendezvény retró diszkóval zárult.

Horváth Dóra

Az önkormányzat szórakoztató eseménnyel készült múlt szombaton este. A rockbuli a kora délutáni órákban kezdődött a Győry-kastély kertjében, ahol a koncertek kezdetéig gyerekeknek szóló programok várták a kilátogatókat: arcfestés, csillámtetoválás, ökokézműveskedés, pónilovaglás; valamint a Turul Íjász Szakosztály által íjászkodásra is volt lehetőség. Délután a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző egyesület szervezett aszfaltrajzversenyt, ennek keretében a nyárról, valamint a kedvenc szabadidős tevékenységükről készítettek krétaképet a vetélkedésre nevezők. A verseny során az alábbi eredmények születtek: első helyezést ért el Csapai Zsófia, második lett Farkas Kíra és Bejke, a harmadiknak járó díjat pedig Kádár Evelin és Kamilla vihette haza. 16 ótáról kedves műsorral készült a Bolhazsák zenekar a kicsiknek, cukorkával és lufikkal lepték meg őket, és gyermekdalokat énekeltek velük közösen.

A Kárpátia koncertje fergeteges volt, imádta a közönség

Az eseménnyel párhuzamosan a falukemencénél, a perkátai motorosok szervezték meg a VII. Kastélykerti Motoros Napot. A résztvevők Perkáta utcáin tettek egy hagyományos falukört, majd azt követően egy kistérségi túrára indultak.

Az esti programokat a Győry-kastély kertjében a Cool Head Klan zenekar nyitotta meg, akik remek hangulatot teremtettek a közönség számára, s ezzel alapozták meg a folytatást, amely során a Kárpátia zenekar adott fergeteges koncertet. Az esemény a fellépéseket követően sem ért véget, hajnalig retró diszkóval várták a táncolni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!