micsoda este

2018.11.13. 09:00

Ismét hatalmas bulit csapott nálunk az Elefánt

Tagadhatatlanul elindult a koncertszezon a Galéria Jazz Klubban, hétről hétre jobbnál jobb formációk adják egymásnak a helyet a Dózsa Mozicentrum emeletének színpadán.

Balla Tibor

A péntek este hangulatáról Kovács Zoltán személyében erős dunaújvárosi szálat is magában hordozó Elefánt nevet viselő egyedi stílusú formáció gondoskodott. Ebben aprócska segítséget is kapott, ugyanis az est közönségét az Analog Balaton bemelegítette be. A Vörös Ákos és Zsuffa Aba alkotta duó zenéjét leginkább minimál popként lehet kategorizálni, ha lehetne kategorizálni. Stílus helyett inkább egyfajta sajátos flash hangulat jellemezhetné őket.

Elefánt-koncerten soha nem kétséges a kiváló hangulat Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az est fénypontja persze az Elefánt zenekar volt, amely minden esztendőben betonbiztosan beilleszti turnénaptárába a dunaújvárosi helyszínt, így november tájékára. Az is betonba véshető, hogy tagjai fergeteges bulihangulatot teremtenek elszabaduló energiákkal. Nem is kellett csalódnia most sem a közönségnek, Szendrői Csaba szemüvege most is lekerült a buli csúcspontjára, és a banda többi tagja is odatette magát alaposan.

Szendrői Csaba mindig komoly átéléssel énekel

Az októberben megjelent Micsoda című dalukat is az elsők között hallhattuk. Csalódnia a némiképp a zenekarnak kellett, ugyanis vaskosan erős népszerűségük ellenére ezúttal a fiatal rajongók jó része távol maradt a helyszíntől, így csak viszonylag szűk körben zajlott a buli. De higgyék el, azok jártak jobbban, akik ott voltak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!