Intézkedések a kialakult veszélyhelyzet miatt

A veszélyhelyzet miatt Nagykarácsony Község Önkormányzatánál és a Kisapostagi Közös Önkormányzati Hivatal Nagykarácsonyi Kirendeltségén korlátozott ügyfélfogadást vezettek be 2020. március 17. (kedd) napjától.

Balogh Tamás

A személyes megjelenés kizárólag ügyfélfogadási időben, és olyan esetben lehetséges, amely halaszthatatlan, vagy jogszabály szerint – kifejezetten személyes ügyintézést igényel. Ehhez előzetes telefonos időpontegyeztetést kell kérni. Személyesen csak a tünetmentes, egészséges ügyfelek fogadásra van lehetőség.

A nagykarácsonyi Örökzöld óvodában 2020. március 17-től rendkívüli szünet van. Ügyeleti rendben azonban fogadják azokat a gyermekeket, akiknek a szülei nem tudják megoldani elhelyezésüket.

A Nagykarácsony Község Önkormányzata továbbra is biztosítja a gyermekek étkeztetését. Kérik azokat a polgártársaikat, akiknek kiskorú gyermeke van, gondoskodjon otthontartásáról.

A nagykarácsonyi könyvtár 2020. március 17-től zárva tart. Ennek következtében az olvasóknál kint lévő könyveket automatikusan meghosszabbítják.

Az idősek ellátását a önkormányzat vállalja, hogy a Nagykar Kft. (tsz) üzemi konyhájáról az étkeztetést igénybe vevők számára eljuttatja az ebédet. Kérik azokat az idős polgárokat, akiknek segítségre van szükségük, azt az önkormányzattól kérjék a 06 25/507-260-as telefonszámon. Felhívják az időskorú személyek figyelmét arra, hogy a járványveszély miatt a legtöbb időt saját otthonukban töltsék.

vezető képünk archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!