Családi nappal ünnepelték meg a tagok az alapítás tizedik évfordulóját

2020.08.18. 11:00

Idén jubilál a szállítók Aranydaru egyesülete

Laczkó Izabella

Fotó: LI

Bár a vírus még mindig jelen van a mindennapjainkban, de a kikapcsolódásra is nagy az igény, különösen a nyári melegben. Az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület tagjai is a hosszú, karanténban töltött hónapok lakásfogsága után végre újra élvezhették a „szabadságot”: augusztus 15-én tartották meg családi nappal egybekötött találkozójukat a Munkásművelődési Központ kerthelyiségében.

Kellemes hangulatban telt a családi nap augusztus 15-én Fotó: a szerző

Az ünneplésre az is okot adott, hogy az egyesület idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját, így nem csoda, hogy egészen este kilenc óráig zeneszóra vigadhattak, illetve ki-ki a maga temperamentumának megfelelően választhatott különböző sportok közül is: az árnyékos fák alatt íjjal lehetett célba lőni, de a darts és a tollaslabda sem hiányzott a kínálatból. A jóleső mozgás után biztosan jóízűen fogyasztották el a bugaci levest, majd az ünnepi alkalomra készített jubileumi tortát. Sümegi Lajos, az egyesület elnöke elárulta, a szervezők folytatják a szorgos munkát ezután is: színházi előadásokra lehet majd jelentkezni, augusztus 29-én pedig Csillebércre látogatnak a nyugdíjas expóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!