sikeres együttműködés

2019.03.06. 09:00

Eredményes civil fórumot tartottak Perkátán

Idén is megszervezte Perkáta Nagyközség Önkormányzata, valamint a Perkátai Általános Művelődési Központ a hagyományos civil fórumot február 25-én, amelyre a település egyesületeinek, alapítványainak és egyéb szervezeteinek képviselőit várták a szervezők.

Horváth Dóra

A program 17 órakor kezdődött a Győry-kastély konferenciatermében. Az eseményen elsőként Bogó Anikó, a Perkátai Általános Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a résztvevőket. Az igazgató megköszönte a civilek egész éves aktív tevékenységét, és a közös munkát az intézménnyel. Kiemelte egyebek mellett, hogy bízik a további sikeres együttműködésekben, majd átadta a szót Lászlóné Szabó Editnek, a Perkátai ÁMK József Attila Nagyközségi Könyvtár vezetőjének, aki a 2018-as év civilekkel közös eseményeire emlékezett vissza. Lászlóné Szabó Edit hangsúlyozta, hogy milyen fontos szerepe van a település életében az önkéntességnek, amelynek köszönhetően számos színvonalas rendezvény valósul meg minden évben Perkátán.

A könyvtárvezetőt követően Horváth Dóra, a Perkátai ÁMK munkatársa ismertette a jelenlévőkkel a különböző pályázati lehetőségeket, amelyek az egyesületek számára fennállnak, és forrásokat kínálnak, valamint biztosította az intézmény segítségéről az érdeklődőket.

A tájékoztató után újra Bogó Anikóé volt a szó, aki ismertette a 2019-es rendezvénytervezetet a megjelentekkel.

A szervezőket követően a megjelent szervezeti képviselők röviden bemutatták az általuk vezetett egyesület, alapítvány 2018-as munkáját, s az idei évi tervekről is szó esett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!