Az ünnepségen adta át a polgármester az önkormányzat díjait

2020.03.02. 15:00

Dunaföldvár születésnapján

Bensőséges ünnepséggel emlékeztek meg a várossá alakulásuk harmincegyedik évfordulójáról a Városi Művelődési Központban Dunaföldváron.

Balogh Tamás

A bensőséges ünnepi műsort a városhoz kötődő sikeres fiatalok adták. Az eseményen megjelent dr. Süli János tárca nélküli miniszter is.

Az ünnepi köszöntőt Horváth Zsolt polgármester mondta el, aki dr. Süveges Árpádné alpolgármesterrel ezt az alkalmat ragadta meg arra, hogy közösen adják át a város képviselő-testülete által odaítélt rangos kitüntetéseket a közösségért kiemelkedő teljesítményt nyújtóknak.

Városvezetők ünnepeltek a díjátadást követően Fotó: Balogh Tamás/Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaföldvár Díszpolgára címet Bognár Zoltán nyugalmazott gimnáziumi tanárnak, helytörténeti kutatónak és Tóth Norbert mestercukrásznak adományozták. A Dunaföldvárért Emlékérmet Németh Lajosné az Őszi Alkony Nyugdíjasklub vezetője és Weiszgáber János kőfaragómester és közéleti személyiség kapta. A Dunaföldvár Gyermekeiért kitüntetést Fabóné Bíró Ágnes óvodapedagógus vehette át. A Dunaföldvár Sportjáért díjat a Pannonia Bio Zrt. részére ítélték meg az évek óta a közösségnek nyújtott anyagi segítségéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!