Ismét a legjobb szervező lett

2019.12.28. 12:00

Díj az E-mobilitási hét és az autómentes nap programjaiért

Az előző önkormányzati ciklusban zajlott az európai mobilitási hét és autómentes nap, amelyért 2019. évben is a „Legjobb szervező díj” elismerésben részesült Dunaújváros önkormányzata.

Balla Tibor

A díjjal járó oklevelet és jutalomkerékpárt Budapesten, az Innovációs és Technológiai Minisztériumban dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkártól vehette át a szervezők képviseletében Petrovickijné dr. Angerer Ildikó, a dunaújvárosi polgármesteri hivatal környezetvédelmi osztályának vezető-főtanácsosa az európai mobilitási hét és autómentes nap záró rendezvényén. A díjátadáson külön kiemelték követendő példaként, hogy Dunaújvárosban a szervezők – több más fontos szereplő mellett – a Dunaújvárosi Egyetemmel együttműködve valósították meg a rendezvénysorozatot. A rendezvények megszervezésében kiemelkedő munkát végezett még Szántó Krisztina és Tóth László, szintén a környezetvédelmi osztály munkatársai.

2019-ben minden korábbinál több, közel 300 hazai település csatlakozott Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi kampányához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!