Önkéntesek szorgoskodtak

2019.10.04. 09:00

A baracsiak ismét összefogtak az óvodájukért

Megbecsülik a baracsiak az új óvodájukat – nyugtázható a megállapítás, mivel a tavalyi évhez hasonlóan az idén is önkéntesek szorgoskodtak az aktuális szépítő tevékenység sikeréért.

Horváth László

A társadalmi akció részleteiről Fazekas Kitti óvodavezető küldött tájékoztatót:

A baracsi Négy Vándor óvoda 2019-ben 4. alkalommal nyerte el a Hankook Dolgozói Önkéntes Program keretében kiírt pályázatot. 300 200 forint értékben új óvodánk udvarára parkosítást terveztünk. Szeptember 28-án, szombaton 12 fát, 95 cserjét ültettünk el, és kb. 30 köbméter termőföldet terítettünk el a füvesítés előkészítéséhez. Elkészült tündérkertünk is, amely egy varázslatos mesevilág, kis lakói pedig fantázialények. Délelőtt 40 önkéntes baracsi segítette munkánkat. Többek között a szülők, az óvoda dolgozói, községünk polgármestere, önkormányzati képviselőink és családjaik, valamint több falubeli is csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy közös összefogással tegyük szebbé környezetünket – kaptuk az információt a példaértékű eseményről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!