Tündérszépek

2021.04.19. 09:00

Fejér megyét Pánczél Nóra képviseli

Ma kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be, de már mától május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink!

duol.hu

Pánczél Nóra képviseli megyénket az országos döntőben Fotó: MW

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ekkor is érdemes osztani a versenyzőknek, mert az értékelők között értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László lett a szerencsés, az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

A Tündérszépek zsűrije kiválasztotta azt a huszonegy lányt, aki a közönség kedvencével kiegészülve részt vesz az országos döntőben. Fejér megyét Pánczél Nóra képviselheti. A sárkeresztesi lányt nagy büszkeséggel tölti el, hogy képviselheti megyénket, főleg, hogy a döntőbe való jutás csak a legmerészebb elképzeléseiben szerepelt.

– Hálás vagyok, hogy a hozzám közel állók támogatását élvezhetem, mind szóban, mind a szavazataikkal mellettem álltak. Külön boldogság a, hogy mindkét forduló alkalmával a zsűri választott ki.

Nóra megosztotta velünk, igyekszik minden pillanatát megélni a versenynek, és izgatottan várja már a ma kezdődő döntőt. DH

Pánczél Nóra képviseli megyénket az országos döntőben
Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában