Gazdaság

2017.08.24. 17:55

Bőkezű támogató

A Hamburger Hungária kizárólag a dunaújvárosi és környékbeli sportot és közösségi életet támogatja: DUDIK, Parázs Varázs, Adventi Forgatag...

Körmendi Erzsébet

A Hamburger Hungária cégkultúrájának és működésének egyik legfontosabb eleme, hogy igyekszik a lehető legtöbbet visszaadni annak a közösségnek, ahol munkatársaik dolgoznak. Vagyis a vállalat nemcsak saját alkalmazottai és az ő családtagjaik, hanem Dunaújváros és a térség minden lakója iránt felelősséget érez. Ennek megfelelően a cég számos rendezvény megszervezéséhez nyújtott segítséget. Ilyen volt a népszerű Parázs Varázs elnevezésű, a gyermeknappal egybekötött családi, gasztronómiai hétvége. Ugyancsak nagy siker volt a Dunaújvárosi Főiskola felvonultató fesztiválja, a DUDIK, melynek a Hamburger Hungária ismét az egyik fő támogatója volt. A dunaújvárosi Adventi Forgatagot tavaly már negyedik alkalommal támogatta a vállalat, ez alkalommal Zséda fellépését köszönhette neki a közönség.

A városiak mellett saját rendezvényekkel is igyekszik a cég színesíteni a közösségi kulturális életet. Az évente megrendezésre kerülő vállalati családi nap a korábbi évekhez hasonlóan idén is a baracsi szabadidőparkban kerül megrendezésre 2017. szeptember 2-án. A korábbi évekhez hasonlóan a cég dolgozóinak családjait is szeretettel várja, továbbá térítésmentesen megnyitja kapuit a környékbeli érdeklődők előtt is.

Rúzsa Magdi koncert a baracsi szabadidőparkban

A Hamburger Hungária a környékbeli települések közösségeit is igyekszik segíteni. Az elmúlt öt évben a kisapostagi, a baracsi és a dunavecsei falunap, a baracsi repülőnap, valamint a rácalmási Almavirág Fesztivál és a Tökfesztivál színesítéséhez is hozzájárult.

A kultúra és az oktatás-nevelés támogatása is hagyományosan fontos része a cég felelősségvállalásának. 2012 óta minden évben támogatja a Sándor Frigyes Zeneiskola újévi gálakoncertjét, a helyi és környező óvodáknak pedig papírral és az abból készített papírfigurákkal igyekszik a segítségére lenni, és a Bartók színház díszleteinek biztosításához is készséggel áll rendelkezésre.

A Hamburger Hungária kiemelt figyelmet fordít az egészségügyre is: a Szent Pantaleon Kórház korszerűsítéséhez is hozzájárult. A vállalat aktív a sportutánpótlás nevelés területén is: támogatja a város utánpótlás jégkorongozóit, vízilabda és kézilabda csapatait, és több környékbeli vízi sport egyesület működését is segíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!