várják a javaslatokat

2019.02.21. 17:00

Idén is átadják Dunaújváros Ifjúságáért-díjat

Tóth Alexandra

Fotó: Kállai Félix

A Dunaújváros Ifjúságáért díj azon természetes személynek és közösségnek adományozható, aki vagy amely Dunaújvárosban az ifjúság nevelésében, védelmében vagy a fiatalok számára nyújtott szolgáltatások szervezésében kiváló munkát végzett. A díj adományozását kezdeményezheti bármely személy vagy közösség. A kezdeményezést Dunaújváros MJV polgármesteréhez kell benyújtani 2019. március 20-ig. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a felterjesztett nevét, elérhetőségét, a kifizetéshez szükséges adatait (születési hely és időpont, anyja neve, tajszám, adóazonosító), tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását egy oldal terjedelemben, a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét. A díjat egy évben csak egy jelölt kaphatja meg.

A korábban díjazottak névsora a város honlapján megtalálható. A díj posztumusz elismerésként is adományozható az elhunyt halálát követő egy éven belül. Egy jelölt a díjat csak egyszer kaphatja meg. A javaslatát tartalmazó borítékon tüntesse fel, hogy „Dunaújváros Ifjúságáért díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!