Százezer forint a jutalmuk

2019.04.05. 20:00

Harmadik helyezést értek el a pályázaton

A Tesco és az Effekteam által meghirdetett „Ön választ, mi segítünk!” program 5. fordulójának második köre zárult le néhány hete az országban.

Horváth Dóra

A több régióban meghirdetett közönség szavazásos verseny során három helyezést lehetett elérni a bejutott szervezeteknek, melyek támogatásban részesültek az elér eredményük alapján.

A Fejér megyei terület 27. körzetének versenyzője volt a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület „Hagyományt őrzünk, VELED!” elnevezésű pályázatukkal. A pályázatot a Népművészeti foglalkozás gyermekeinek támogatására nyújtotta be a szervezet a kiírókhoz.

A VELED a második körben végül a tabella harmadik helyén végzett, s 100 000 Ft-os támogatást nyert el, összesen 12 608 szavazattal.

A szerződéskötés jelenleg folyamatban van a pályázat koordinátoraival.

A „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület és a Népművészeti foglalkozás nevében szeretném megköszönni mindenkinek, aki zsetonjával ránk szavazott a kijelölt Tesco áruházakban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!