Megújulás

2018.11.22. 19:00

Egyenpólóban virít a DÖK tagsága

„Új tanév, új arculat” – akár ez is lehetne a diákönkormányzat jelmondata.

duol.hu

A 2018/19-es tanévben minden téren megújult iskolánk diákönkormányzata. Új elnökséggel, új patronáló tanárral, új arculattal vágtunk bele az új tanévbe, és azóta is aktívan próbáljuk a diákok mindennapjait színessé tenni.

Saját DÖK-termet kaptunk, logót terveztünk, molinót festettünk, iskolaújságot és sulirádiót üzemeltetünk.

Első nagyszabású programunk az Európai Diáksport Napja volt szeptemberben. Az egész iskolát megmozgató hagyományteremtő sportrendezvény során két órán keresztül együtt sportolt minden diák 12 állomáson, 12 féle sportágat űzve.

A sportnapot futóverseny, gólyaavató, iskolai focibajnokság követte, amelyet szintén mi, DÖK-vezetők segítettünk megszervezni.

Folyamatosan részt veszünk az iskola pályaválasztási napjainak lebonyolításában is. Az őszi szünetben begyűjtött sok-sok energiától újult erővel indítottuk a hetet. Kihelyeztünk egy véleményládát az iskolában, hogy még inkább a tanulók kedvére formálhassuk az iskolában töltött idejüket.

Egységesek és jól néznek ki ebben a sárga pólóban Fotó: amatőr

Úgy tűnik, egyre több tanuló kap kedvet az önkéntes munkához, talán a kellemesen töltött idő, vagy az újonnan bevezetett motivációs rendszernek köszönhetően.

Rengeteg ötletünk van és hozzá sok-sok energiánk!

Hajrá hildesek!

Móró Ákos, Hild szakközépiskola, DÖK elnökségi tag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!