Különleges klubdélután volt

2018.11.14. 08:00

Az internet veszélyeiről tartottak interaktív beszélgetést

 Különleges és interaktív klubdélutánt szerveztek diákoknak a közel­múltban a nagyvenyimi Palágyi József Művelődési Ház galériájában.

Horváth László

Nagyvenyim és térsége helyi identitás és kohézió fokozása című eseménysorozathoz csatlakozva, és azon belül a cselekvő közösségek programjában rendeztek hetedikes, nyolcadikos tanulóknak beszélgetős délutánt.

Előadóként Kovács Franciska pszichológus, valamint Pusztai Ágnes nagyvenyimi történelemtanár beszélgetett a gyerekekkel az említett témákról. Mivel a helyi demokrácia hetéhez kapcsolódóan az ifjúság nevelésének, felvilágosításának igen fontos jelentősége van, ezért kimondottan helyénvaló és kívánatos dolog, hogy a diákok szakemberektől kapjanak megfelelő információkat a demokrácia, a szabadság, a szabad gondolkodás és viselkedés biztonságos formájáról.

Kovács Franciska és Pusztai Ágnes tartott foglalkozást Fotó: Horváth László

Nagy hangsúlyt fektettek az előadók korunk legkedveltebb társadalmi érintkezési formájának az internetes kapcsolatok, megnyilvánulások helyes és veszélyek nélküli alkalmazására. HL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!