jótékonyság

2018.01.27. 16:00

Meleg ételt osztott a Hit Gyülekezete Dunaújvárosban

Folytatódott a Hit Gyülekezete segítő akcióinak sorozata.

Pekarek János

Ismét ételosztást szervezett a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata a Városháza téren. A már hagyományos időpontban, pénteken délután három órától a városháza előtt állították fel az ételosztósátort, valamint azokat az asztalokat és padokat, amelyeknél a rászorulók elfogyaszthatták az egy tál meleg ételt a hűvös januári délutánon.

Ebben a hónapban a tarhonyás hús volt a menü. Háromszáz adagnyi ételt főztek és osztottak ki a Hit Gyülekezete önkéntesei. Ezúttal sem csak a hajléktalanoknak szólt a segítő kezdeményezés, hanem minden rászoruló dunaújvárosi embertársunknak. A szervezők az önkormányzat családsegítő szolgálatán keresztül értesítették a nagycsaládosokat és az egyedül élő nyugdíjasokat is. Az újabb ételosztó akcióban is érvényes volt, hogy a rászorulók közül, aki nem akarta ott a főtéren elfogyasztani az ételt, az ételhordóban elvihette magával, akár több adagot is.

A tervek szerint a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata februárban is folytatja majd rászorulókat segítő ételosztó akcióját Dunaújvárosban, a Városháza téren.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!