labdarúgás

2018.01.29. 14:23

Vereséget szenvedett a DPASE az első meccsen

A Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgó-együttese szombaton hazai pályán játszotta idei első felkészülési meccsét az NB II-es Budaörs ellen.

Gallai Péter

Dpase-Vasas Fotó: Zsedrovits Enikõ

DPASE–Budaörs 2–4 (0–1)

DPASE: Vaszócsik – Király, Farkas, Kovács, Sándor, Zvara, Barna, Csehi, Pál, Szepessy, Tóth T. Csere: Dorogi, Vajda, Hompót, Tóth Á., Karacs, Horváth, Tóth L., Kiss P., Ferencz, Molnár. Vezetőedző: Dobos Barna.

Rosszul kezdődött a hazaiak számára a mérkőzés, ugyanis rögtön az első percben egy balszélről érkező labdát helyezett Sajbán a kapuba. A bekapott gól ellenére a folytatásban a DPASE átvette a játék irányítását, ám a helyzetek kimaradtak és a kapufa is a vendégekkel volt.

A második félidő is hasonlóan kezdődött, mint az első: Czvitkovics talált be büntetőből a 47. percben, majd Sajbán növelte háromra Bognár György csapatának előnyét. Egy budaörsi öngóllal sikerült megkezdeni a felzárkózást, majd egy DPASE-játékos, Kiss is eredményes tudott lenni, aki fejjel talált be a kapuba (2–3). Az egyenlítésre is óriási esély nyílt pár perccel a lefújás előtt, de Ferencz ziccere kimaradt. Ellenben a 90. percben Fodor tekert a hazai kapuba, beállítva ezzel a végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!