mérföldkő a Holler UNFC életében

2018.06.26. 17:47

Az első profi, aki innen indult

A napokban aláírta első profi szerződését a Swietelsky Haladással Kovalovszki Máté, az Illés Akadémia-Haladás 18 esztendős középpályása. Ez nem csak az ő, hanem a dunaföldvári Holler UNFC életében is mérföldkő.

Gallai Péter

Ugyanis ő az első Holler-nevelés, aki a profi világban is megmutathatja magát. A Földvár Foci Facebook-oldal bejegyzése szerint Kovalovszki Máté az egyesület alapításakor lett tag, itt ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival Holler Ferenc edző kezei alatt. 2010-ben a szülőkkel együtt erősebb csapatot kerestek számára, mivel akkor a Holler még gyerekcipőben járt, s Mátét nem tudták tehetsége szerint versenyeztetni.

Így került egy rövid DVSI-kitérő után Paksra. Két és fél év után kereste meg a Haladás és olyan jövőképet vázoltak fel neki, ami szimpatikus volt számára. Bárhol rúgta a labdát, a csapat húzóembere volt, többször lett az év játékosa, ami jelezte, szép jövő áll előtte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!